Oudere nieuws updates over de Intersion

Ter info; we kunnen tegenwoordig in de grote zaal van de waadwente de uitzending ook op de beamer laten zien. Is vooral handig bij de kerkdienst op zondagmorgen maar kan ook bij klankbeeld op zaterdagochtend gebruikt worden.

beamer

45 JARIG JUBILEUM INTERSION.

Dokkum: Een feestelijke gebeurtenis voor de enthousiaste vrijwilligers van de huisomroep van het verpleeghuis de Waadwente. Deze week was het de 1800 ste uitzending van het muzikale programma Klankbeeld wat werd gepresenteerd door Francien Hoekstra en Govert Bax. Al in 1985 begon Intersion met radiouitzendingen voor de patiënten van de Sionsberg met een grote variatie variatie aan programma´s In 2000 ging men over op TV uitzendingen, de programma´s werden aangepast en er kwamen meer mogelijkheden om filmpjes te tonen. De ziekenhuisomroep werd nu een huisomroep van de Waadwente.

Samenwerking ZuidOostZorg..
Binnen de Waadwente is een vaste groep vrijwilligers actief om uitzendingen te verzorgen zoals het genoemde programma Klankbeeld met vrolijke, populaire, maar ook geestelijke muziek. Het uitzending van de zondagse kerkdiensten is een vast onderdeel van het programma pakket, een uitzending die s´avonds nog eens wordt herhaald. Riemer Zijlstra als coördinator en voorzitter vindt dat aandacht voor elkaar een belangrijke waarde is in de wereld van zorg. ″Het zijn doodgewone dingen en toch heel bijzonder, wij merken dat aan de reacties uit het verpleeghuis waarin men vaak beperkt is tot de vierkante meters van hun kamer, wij willen graag betrokkenheid bevorderen″(Met elkaar voor elkaar).

Waardevolle bijdrage.
De Waadwente is een kleine leefgemeenschap op zich en de mede werkers, vrijwilligers leveren allemaal een bijdrage om het plezierig voor elkaar te maken, de TV uitzendingen zijn daar een vast onderdeel van. Vanuit ZuidOostzorg is er dan ook grote waardering van het werk van deze enthousiaste vrijwilligers.

45 jarig jubileum

Op een veilige 1,5 meter afstand: Van links naar rechts: Bauke Wijnsma( Technicus) Govert Bax( Presentator) Tabe van der Zwaag( Penningmeester) Riemer Zijlstra( Voorzitter en coördinator) en Francien Hoekstra (presentatrice.)

45 jarig jubileum


Als een video niet werkt via de volgende filmpjes, ga dan naar het youtube kanaal van Intersion Dokkum (klik hier).