Over Ons

Intersion is als huisomroep actief voor de bewoners van verpleeghuis de Waadwente en voor ziekenhuis de Sionsberg te Dokkum. De vrijwilligers van de omroep verzorgen voor de bewoners diverse televisie programma's. Ook wordt er algemene informatie verstrekt op televisie schermen in de hal. Sinds augustus 2005 heeft Intersion ook een website, zodat iedereen kan lezen waar de medewerkers zich inmiddels al bijna 43 jaar mee bezig houden. U kunt hier lezen over het ontstaan van de omroep, welke programma's er momenteel worden uitgezonden en u kunt aan de hand van foto's nog een beter beeld krijgen van de omroep.

Er worden diverse televisie uitzendingen verzorgd, waarbij soms ook de kijker wordt betrokken. De bewoners maar ook familie, vrienden of kennissen kunnen zelf een verzoekje aanvragen uit het brede assortiment aan muzieksoorten. De verzoekjes kunt u indienen door deze in de gele bus in de hal bij de receptie te deponeren.

De kabelkrant is dag en nacht op het interne tv-kanaal te bekijken welke wordt afgewisseld met televisie uitzendingen van de omroep. Hierop is allerlei informatie te vinden; zoals bustijden, activiteiten en evenementen. Het geheel wordt afgewisseld met foto's.

De medewerkers proberen met de gevarierde programma's alle kijkers zo goed mogelijk naar de zin te maken. Heeft u echter iets toe te voegen of tips dan kunt u dit gerust aan ons laten weten door een berichtje achter te laten in de gele bus of via het contactformulier op deze site. Ook als u zelf bij de huisomroep zou willen meewerken kunt u zo contact met ons opnemen.

Om u een beeld te geven van de studio, zijn daarvan ook een paar foto's opgenomen. Ook kunt u zien hoe er tijdens een uitzending gewerkt wordt, bijvoorbeeld tijdens het zaterdagochtend live programma Klankbeeld.

Veel plezier bij uw bezoek aan deze site.